Livet är värt att utforska, kom och gör det tillsammans med oss i en alphakurs! Alpha är en upptäckarkurs i kristen tro som kan bli en tillgång för dig som funderar på de svåra och existentiella frågorna.

Vem som helst kan gå en Alphakurs, men den vänder sig speciellt till dig som är nyfiken på och vill utforska den kristna tron närmare, eller är osäker på vad du egentligen tror på.

Välkommen till en kurs där vi tar din nyfikenhet på allvar och där du får ställa de stora frågorna: Hur hänger den här tillvaron samman, vad är meningen med mitt liv och finns verkligen Gud? Eller också har du helt andra frågor. Kom och ställ dem.

Anmälan

Du anmäler dig på Alpha-Sveriges hemsida, klicka här.
Ps. Sök på Aneby för att komma till rätt kurs. Kursen heter: Alpha i Aneby. Hemma hos Christina och Gunnar Eliasson.

Har du frågor om kursen?

Välkommen att maila oss på info@anebykors.se
Höstens Alpha kommer vara hemma hos Christina och Gunnar Eliasson, Ralingsås Södergård 9, och startar onsdag 28 september. Vi möts 18.30 och kvällarna avslutas 20.30.

Kursen är förlagd till sju onsdagar under hösten, plus en lördag i mitten av november. Kvällarna består av gemenskap, föredrag och samtal. Gemenskap i form av enkel måltid där man kan dela livet med varandra. Föredrag, 25-30 minuter, för att inspirera till samtal och därefter samtal i smågrupper utifrån innehållet i föredraget. Kursen är kostnadsfri.

Arrangörer är Korskyrkan och Allianskyrkan i Aneby.
Varmt välkommen att komma på första träffen och sedan bestämma om du vill fortsätta!